Pensionister

Odense Lærerforening. Fraktion 4.

Vi hygger os i et godt socialt samvær. Vil du være med, skal du være medlem. Vi har i gruppen af pensionerede lærere et godt samarbejde med Odense Lærerforening.

Der arrangeres blandt andet månedsmøder, udflugter og busrejser af kortere varighed.

Pensionistudvalgets medlemmer finder du her

Du kan læse Bestemmelser for pensionistudvalget i Odense Lærerforening her.

Kalender. Efteråret 2019.

Tirsdag d. 27. august kl. 15.15

Foredrag. Palle Mygenfordt har besøgt de tidligere Dansk Vestindiske Øer og fortæller om øernes fortid og nutid samt om Danmark som kolonimagt.

Tirsdag d. 24. september

Besøge Tarup-Davinde.

Tirsdag d. 29. Oktober kl. 15.15

”Kim og kristendommen” . Trine Lunau og Malene Aastrup.

Tirsdag d. 26. november

Juletur med besøg på Jelling Museum, frokost på Haraldskær, afsluttende med besøg og kaffe på Clay.

Tirsdag d. 3. december kl. 15.15

Julefrokost. Pris 200 kr. pr. person for medlemmer. 250 kr. for ikke-medlemmer.

HUSK: Tilmelding til månedsmøderne senest fredagen før til:

Lis Grüner Hansen, sms 20322131 eller mail: lisgruner@hotmail.com

Hvor intet andet er nævnt, foregår møderne på Skt. Klemensskolen fra kl. 15.15, hvor der er en deltagerbetaling på 20 kr.

Aktiviteter for pensionister i Lærerkredsen Fåborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg, som også medlemmer af Odense Lærerforenings fraktion 4 kan deltage i.

Udgifter i forbindelse med kurser