Nyhedsoversigt

• Nyheder 17. november 2019

Særlig stor spænding om hovedstyrelsesvalget i år

HOVEDSTYRELSESVALGET // Der er væsentlig flere kandidater end poster at besætte. Også næstformandsvalget ved kongressen for nylig kan have afsmittende virkning på valget. Styrelsen i Odense Lærerforening ønsker genvalg til Charlotte Holm.

• Nyheder 16. november 2019

Nu skal lokallønnen forhandles på den enkelte skole

LOKALLØN // Odense Kommune stiller nu med et nyt krav om, at lokallønnen ikke må forhåndsaftales og fordeles ligeligt. Den skal i stedet forhandles på hver skole, så enkelte lærere kan belønnes. OLF-formand Anne-Mette Kæseler Jensen mener, det er imod ånden fra Ny Start-aftalen. - Kommunen har ikke forstået, hvad der motiverer lærerne.

• 07. november 2019

Odense Lærerforening laver løntjek i uge 46-47

Som et led i kampagnen ”Er du OK?” iværksættes der igen i år en lønkampagne med fokus på, om medlemmerne får den korrekte løn. Odense Lærerforening deltager i kampagnen ved at tilbyde løntjek for medlemmerne.

• 24. oktober 2019

Filmklubben oktober 2019: "Judy" og "Ud og stjæle heste"

Lørdag den 26. oktober 2019 viser Filmklubben i samarbejde med Cafe biografen dramaet "Judy" med Renée Zellweger i hovedrollen og det norske drama "Ud og stjæle heste" - baseret på den prisbelønnede Per Pettersons bestseller af samme navn

• Medlemsinformation 09. oktober 2019

Odense Lærerforening er lukket i efterårsferien

Ved sager der ikke kan vente kan Odense Lærerforening kontaktes på hverdage fra kl. 9.00 - 11.00 på telefon 26 29 20 99 eller på mail: 082@dlf.org

• Medlemsinformation 26. september 2019

Eva og Svend Aage Lorentzens Fond

Hvert år yder fonden økonomisk støtte til uddannelse til børn af lærere. Der uddeles kr. 10.000,00 hvert år i marts. Ansøgningsfristen til Eva og Svend Aage Lorentzens Fond er den 1. november 2019.

• 24. september 2019

Filmklubben september 2019: "Late Night" og "Smerte og ære"

Lørdag den 28. september 2019 viser Filmklubben i samarbejde med Cafe biografen komedien "Late Night" med Emma Thompson og det spanske drama "Smerte og ære" med Antonio Banderas i hovedrollen

• Medlemsinformation / Nyheder 15. september 2019

LærerBladet er netop udkommet

Årets tredje udgave af LærerBladet er netop udkommet og leveret ud på skolerne, en række arbejdspladser samt til andre medlemmer og interesserede.

• 21. august 2019

Filmklubben sæson 2019/2020 er startet. Nu vises "Amanda" og "Once Upon a Time in Hollywood"

Lørdag den 24. august 2019 viser Filmklubben i samarbejde med Cafe biografen det franske drama "Amanda" og Quentin Tarantinos nye film "Once Upon a Time in Hollywood"

• Medlemsinformation 15. august 2019