Trecifret millionbeløb på vej til Odenses folkeskoler

Juni Erklaeringen 1
”Jeg er meget tilfreds med, at borgmesteren melder et trecifret millionbeløb ud. Det er et skridt nærmere realiseringen af en investering i folkeskolen i Odense, og det er meget positivt, at flere partier også melder ud, at de er parate til at investere i folkeskolen. Jeg hæfter mig især ved, at borgmesteren nævner tolærerordninger og lærerstartsordninger", siger Charlotte Holm.

Torsdags den 20. juni 2024 blev kulminationen af de fire møder om Folkeskoleløfter lanceret; det blev til "Juni-Erklæringen". 

Læs hele dækningen fra torsdagens lancering på Folkeskolen.dk her: 
https://www.folkeskolen.dk/odense-kommune-skolepolitik/historisk-enighed-om-massivt-loft-til-odenses-folkeskoler/4772984 

Formand for Odense Lærerforening Charlotte Holm glæder sig over udmeldingen fra borgmesteren. Læs borgmesteren løfte om en tilførsel af 100 mio. kr. til den odenseanske folkeskole: 
https://www.folkeskolen.dk/kommunal-okonomi-odense-kommune-skolepolitik/trecifret-millionbelob-pa-vej-til-odenses-folkeskoler/4773134?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3K7F9clz1_86WUa5pFndaIdJ7N9_E7sJa5H0TFoBOMRv5YEh9G_n-Zs5Y_aem_F0hTBYsnqYRs8PeO5Qa-hA


Læs den underskrevne Juni-Erklæringen her.

 

 

Emner

Målgruppe